Usposabljanje za javno nastopanje

 
 
15.5.2012
Bošnjaška kulturna zveza Slovenije bo med 23. 5. 2012 in 22. 6. 2012 izvedla brezplacno usposabljanje za javno nastopanje v okviru projekta »Sokultura«. Usposabljanje bo potekalo v obliki 4 - 5 delavnic (po 3 ure), ki jih bo vodila priznana televizijska voditeljica in izkušena izvajalka treningov javnega nastopanja Anja Križnik Tomažin. Namenjeno je vsem, ki se pri svojem delovanju v vaših društvih ali na drugih področjih življenja srečujete z vodenjem in povezovanjem različnih prireditev ter nastopanjem v javnosti in medijih. Še posebej so vabljeni pripadniki priseljenskih skupnosti, ki so iskalci zaposlitve oz. osebe, ki vstopajo na trg delovne sile.
 
Lokacija: Ljubljana
Cena: brezplačno 
Prijave sprejemajo na projekt.sokultura@gmail.com.
 
Podatki o organizatorju: e-pošta: bkzs@bosnjak.si
Novice v letu 2012
Aktualne novice
Delavnica: Dekada romskega svetnika
Inštitut za narodnostna vprašanja pripravlja v petek, 7. 11. 2014, ob 9. uri v dvorani Državnega sveta, zaključno delavnico z naslovom Dekada romskega svetnika. Osrednji govorec bo dr. Milan Brglez, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije.
več...
Rezultati lokalnih volitev 2014
Na portalu Lokalne volitve 2014 lahko spremljate rezultate lokalnih volitev .
več...
4. Mednarodna konferenca Romano Kher
V četrtek, 25. septembra 2014 bo organizirana  4. Mednarodna konferenca Romano Kher. Konferenca bo potekala  v hotelu Diana (Murska Sobota), z začetkom ob 9. uri.   
več...